Sastāvdaļas:
- 140 g stēvijas un cukura aizvietotāja (maisījums)
 - 1 citrons
 - 700 g attīrīta ķirbja
 
Gatavošanas gaita:
- Nomizot un attīrīt ķirbi no sēklām. Sagriezt nelielos kubiņos. Sagriezto ķirbi pārlikt kastrolī un apbērt ar cukura aizvietotāju maisījumu.
 - 4-5 stundas ļaut ķirbim nostāvēties, lai tas izdalītu savu sulu.
 - Izspiest citronsulu un ieliet to kastrolī ar ķirbi. Tagad var likt klāt jebkuras Jums tīkamas garšvielas – vaniļu, kanēli u.c.
 - Vārīt līdz burbuļošanai, pēcāk vārīt vēl stundu.
 - Pārlikt burkā un aiztaisīt.
 
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru

        